Kysymys:
Java .class-tavukoodin virheenkorjaus
Drop Drop
2015-01-10 10:57:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mikä on hyvä Java-virheenkorjain .class-tiedostoille, jos lähdekoodia ei ole käytettävissä? jdb on melko heikko: (Minun ei tarvitse purkaa .class-koodia, mutta haluan debugata tavukoodia.

Kaksi vastused:
0xec
2015-01-10 13:07:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Bytecode Visualizer
Tarkasta, ymmärrä ja korjaa Java-tavukoodi riippumatta siitä, onko sinulla vastaava lähde.

JSwat-virheenkorjaus

JSwat on graafinen Java-virheenkorjausohjelma, joka on kirjoitettu Java-käyttöä varten Platform Debugger -arkkitehtuuri ja perustuu NetBeans-alustaan. Sen ominaisuuksia ovat hienostuneet katkaisupisteet; värillinen lähdekoodinäyttö koodinavigaattorilla; siirrettävät näyttöpaneelit, joissa näkyy säikeet, puhelupino, näkyvät muuttujat ja ladatut luokat; komentorajapinta edistyneempiin ominaisuuksiin; ja Java-tyyppisten lausekkeiden arviointi, mukaan lukien menetelmän kutsu.

Java ByteCode Debugger (JBCD)
JBCD on interaktiivinen virheenkorjaus Java-tavukoodille. Sen avulla ohjelmoija voi käydä tavukoodin läpi yhden käskyn kerrallaan. Työkalu on tarkoitettu ohjelmia kirjoittaville ihmisille luomaan tai muokkaamaan tavukoodia. JBCD: tä voidaan käyttää minkä tahansa Java-kääntäjän kanssa.

Bytecode Viewer
Bytecode Viewer on Java Bytecode Viewer, GUI Procyon Java Decompiler, GUI CFR Java Decompiler, GUI FernFlower Java Decompiler, GUI Jar-Jar, Hex Viewer, Code Searcher, Debugger ja paljon muuta. Se on kirjoitettu kokonaan Java-muodossa, ja se on avoimen lähdekoodin oma.

JavaSnoop
Työkalu, jonka avulla voit siepata menetelmiä, muuttaa tietoja ja hakkeroida muuten tietokoneellasi käynnissä olevia Java-sovelluksia.

Bytecode Outline
Bytecode Outline -laajennus näyttää nykyisen java-editorin tai luokkatiedoston puretut tavukoodit, mahdollistaa tavu- / ASMifier-koodivertailun java- / luokan tiedostoille ja näyttää nykyisen tavukoodin ASMifier-koodin. Se mahdollistaa myös purkamisen ja virheenkorjausluokat ilman liitettyä lähdekoodia missään käyttöjärjestelmässä, jossa Eclipse on käynnissä.

Lisäys: Tämä Crowdstrike Inc. : n blogi on myös hyödyllinen

Kiitos blogilinkistä! Puhun verkkovastaavallemme nähdäksesi, pystyykö hän korjaamaan rikkoutuneet kuvat.
Vain huomautus siitä, että ensimmäinen tarjouksesi, Bytecode Visualizer, ei näytä pino- tai muuttujataulukkoa, mikä on eräänlainen suuri rajoitus. Otan kuvauksestasi, että JSwat tekee, mutta se näyttää olevan lopetettu.
sks15
2018-06-04 15:50:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mahdollisesti paras &in kokoonpanija on Krakatau. Se on kirjoitettu pythonilla. Bytecode-katseluohjelmassa on sisäänrakennettu Krakatau, mutta se ei joskus voi toimia odotetulla tavalla.

Toinen on dirtyjoe, joka on myös hieno työkalu.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...