Kysymys:
PluginKit MacOS -kehyksen käänteinen suunnittelu
NirIzr
2017-08-26 17:00:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulle on annettu tehtävä, joka vaatii perusteellisen käänteisen suunnitteluprosessin PluginKit-kehyksessä nykyaikaisessa Mac-käyttöjärjestelmässä, ja etsin tietoa aloitettavaksi sen sijaan, että aloittaisin tyhjästä.

Tarkemmin sanottuna minun on ymmärrettävä kunnolla PluginKitin sisäinen tallennustila, kokoonpanon asettelu ja muoto sekä miten sitä käsitellään, päivitetään ja luetaan.

Ainoa resurssi, jonka olen onnistunut keksin tämän keskisuuren lyhyen artikkelin yli vuosi sitten, kirjoittanut henkilö nimeltä Aditya Vaidyam.

En löytänyt asiaankuuluvia tietoja (sisällysluettelon mukaan) Mac OSX: ssä Amit Singhin sisäiset tai Jonathan Levinin MacOS- ja * OS-sisäiset -laitteet, eikä löytänyt mitään muuta tarkasteltavaa.

Kysymykseni on siis kaksinkertainen:

  1. Onko käytettävissä muita resursseja, jotka kuvaavat yksityiskohtaisesti OSX-kehyksiä ja PluginKit-kehyksiä?
  2. Mitä muita resursseja, vihjeitä, vinkkejä ja edellisiä res Etsitkö, että luen ennen tehtävän aloittamista?
Tuo viesti kirjoitin todellakin minä. Se käsittelee korkealta sisäpuolelta, kuinka `` NSExtension` 'käynnistyy ja toimii, vähemmän siitä, miten käsitellä `` PlugInKit''ä. AFAIK-resursseja ei itse asiassa ole nolla, mutta tartu itsellesi purkukoneeseen (jos tiedät kokoonpanoa) ja mene kaupunkiin binaarilla (joka sijaitsee oikeassa osoitteessa `/ System / Library / PrivateFrameworks / PlugInKit.framework / Contents / MacOS / PlugInKit` )
Kyllä, tietysti voisin suunnitella tiedoston käänteisesti, mutta etsin ennen itse tekemistäni olemassa olevaa materiaalia, johon voisin luottaa.
@Nirlzr Ah, ymmärretty!
üks vastaus:
accfews
2017-09-06 18:10:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tarjoukseni eivät tarkoita tehtävääsi, joten yritän vastata toiseen kysymykseesi. Toivon, että nämä auttavat sinua tai muita, joilla on samanlainen tehtävä. Koska tehtävänne on melko spesifinen aihe, tarjoan teille etsimistä jotain vastaavaa ja ratkaisen pulman yhdistämällä nämä yksityiskohdat.

En tiedä onko sinulla aikaisempaa MacOS- / iOS-peruutuskokemusta. Joten täällä on hyvä aloitusopas alustan yksityiskohtien (binaarimuodon jne.) Ymmärtämiseen.

Ja voit aloittaa perusopetuksella Objective-C: n ajon yksityiskohdista. Nämä tiedot ovat varsin hyödyllisiä, kun kohtaat jonkin (epä) kokoonpanon.

For exp;

Tämä viesti ( Johdatus LLDB: hen ja Hopperiin) voi olla varsin hyödyllinen, koska se tarjoaa esimerkin Applen UIKit-kehyksen purkamisesta. Käyttämällä tätä lähestymistapaa purin PluginKitin, mutta en keskittynyt sisäisiin.

Voit myös tarkistaa PluginKitin käyttöliittymän ajonaikaisen selaimen kautta ja etsintätavat, joihin voit keskittyä, tai tarkista -generoidut liitännät, jotka ovat saatavilla github-sivulla.

Onnea

Kiitos. Ylitti ääntä. Kun sanot "I decompiled PluginKit", voisitteko kertoa siitä tarkemmin? Voinko lukea jotain kokemuksestasi?
Oikeastaan ​​ei niin paljon, seurasin vain opasta ja puroin PluginKitin iOS-binaarin. (MacOS-binaari on sijoitettu osoitteeseen "/ usr / bin / pluginkit") Jos sinulla on ongelmia siihen asti, voin tietysti auttaa. Lepo riippuu siitä, mitä etsit. Luulen, että tarvitset todellisen käyttötapauksen, jotta PluginKit ymmärtää, mitä se tekee ja miten se toimii. Sitten voit keskittyä tiettyihin osiin yksityiskohtia varten ja voimme vaihtaa tietoa.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...