Kysymys:
Kuinka purkaa Objective-C staattinen kirjasto (iOS)?
kl94
2014-02-10 17:07:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yritän käyttää IDA Pro v6.5: ää (ilmainen ohjelma) (esittely) ARM7-7S: lle käännetyn target-c-kirjaston purkamiseen. Yritin Hopper v2.8.8 -ohjelmaa (ilmainen ohjelma) ilman menestystä.

Minulla ei ollut mitään ongelmaa, ennen kuin yritin näyttää pseudokoodin. Itse asiassa en löydä vaihtoehtoa sille, kuten näet tästä kuvakaappauksesta: enter image description here
Uskon tietäväni, että voin tehdä sen, koska IDA: n tulisi tukea ARM-dekompilointia ... purkaa objektiivi-c-kirjasto? Vai puuttuuko minusta jotain?

IDA Pro ei tarjoa dekompilointia itse, vaan purkamista, tarvitset hexrays-laajennuksen purkamiseksi IDA Prossa (tai muussa kolmannen osapuolen dekompilointilaajennuksessa).
@0xC0000022L Kyllä, olen tehnyt virheen, puhuin demoversiosta.
Kolme vastused:
TDKPS
2014-02-10 17:58:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Siellä on SmartDec, natiivikoodi C / C ++ -dekomilaattorille. Sillä on kaksi versiota. Erillinen ja laajennus IDA: han. Jälkimmäinen tukee kaikkia IDA: n arkkitehtuureja, tarjoaa täyden käyttöliittymän integroinnin - on helppo työskennellä -, käyttää IDA Flirt -allekirjoituksia ja käyttää ajonaikaisia ​​tietoja, jos käytät niitä yhdessä funcap <: n kanssa a>. Brnon teknillisessä yliopistossa on kehitetty myös Retargetable Decompiler, online-kääntäjä, joka tukee x86-, ARM-, ARM + Thumb- ja MIPS-tiedostoja ja voi purkaa C- tai Python-version. Se tarjoaa paitsi purkamisen, myös pakkaus- ja kääntäjätiedot, virheenkorjaustietojen purkamisen, puhelu- ja vuokaaviot sekä allekirjoituksiin perustuvan poistamisen staattisesti linkitetystä kirjastokoodista. Sen ainoa ongelma on sen syöttökoon rajoitus 10 Mt.

Jos ne eivät riitä tarpeisiisi, voit myös mukautua tai odottaa ARM-tuen käyttöönottoa joko Einsteinin IDA Decompilerissa , libbeauty - viitemateriaali - tai desquirr - kuten joku jo teki, mutta ei julkaissut koodia. Kaksi ensimmäistä ovat lupaavimmat. Voit myös odottaa Hopperia parantamaan sen ARM-tukea. Jos kuitenkin haluat purkaa sen nyt, sinun on ostettava IDA ja Hex-Rays Decompiler, mikä on enemmän kuin kustannustensa arvoinen - jos sinulla on varaa se - ja maksaa noin 3314 USD - mukaan lukien kuriirikuljetukset - nimettyyn lisenssiin. Lisätietoja ostoksesta on Mr.Skochinsky -palvelun toimittamassa linkissä.

Olen epäonnistunut kaikkien mainitsemiesi työkalujen kanssa. Luulen, että IDA Pro on ainoa. Kiitos ajastasi joka tapauksessa
Igor Skochinsky
2014-02-10 17:43:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink
  1. Ei ole "freeware" v6.5 (ainakin nyt, vuonna 2014). Käytät todennäköisesti esittelyä.
  2. Dekompilaattori on lisälaajennus, eikä se sisälly esittelyyn. Sinun on ostettava IDA ja dekompileri, jotta pääset siihen.

Jos haluat ostaa IDA: n, katso täältä.

user3887
2014-02-11 00:23:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Viittaan lähinnä ensimmäiseen vastaukseen ja lisäen:

Uudelleen kohdistettava dekompileri toimii todella hyvin, testasin sen ARM Binarysin kanssa. Se on käytettävissä vain verkossa.

SmartDec on muuttanut uudelle sivustolle: http://decompilation.info/, mutta ei tällä hetkellä pysty purkamaan ARM: ää Alusta.

Uudelleen kohdennettava dekompilööri ei toimi minulle, saan "Tulostustiedoston tiedostomuotoa ei tueta" En tiedä miksi, yritän purkaa yleisen staattisen kirjaston (.a), joka on koottu ARM7: lle, ARM7S: lle ja i386: lle. Jälleen luulen, että IDA Pro on ainoa ... Kiitos ajastasi


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...